Looking For Anything Specific?

Tema Vakfı Cengiz Holding - TEMA, Cengiz'in bağışını geri çevirmiş - Diken - Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu.

Tema Vakfı Cengiz Holding - TEMA, Cengiz'in bağışını geri çevirmiş - Diken - Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu.. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Ülke ekonomisine ve gelişimine katkı sağlayan dev projeleri hayata geçirmeye, türkiye için çalışıp üretmeye devam ediyor. — tema vakfı (@temavakfi) july 30, 2021. Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak amacıyla kurulan, bugün 900.000'i aşkın gönüllüsüyle umut yeşerten bir halk hareketidir. Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetmesi üzerine şirketten açıklama geldi.

Cengiz holding ilk kez yararlı bir işe kalkışmış onuda tema vakfı bertaraf etmiş. Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak amacıyla kurulan, bugün 900.000'i aşkın gönüllüsüyle umut yeşerten bir halk hareketidir. Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Öte yandan tema tarafından bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi.

Cengiz Holding'den "TEMA bağışı" açıklaması - Son Dakika ...
Cengiz Holding'den "TEMA bağışı" açıklaması - Son Dakika ... from www.diyadinnet.com
Cengiz holding'den tema vakfı açıklaması. Tema yaptığı açıklamada, cengiz holding'in çevreye etki konusunda sahibi olduğu şirketlerin verilerini açıklamaması nedeniyle bağışı kabul etmediklerini açıklamış. Tema'nın orman yangınları nedeniyle başlattığı fidan bağışı kampanyasında, bazı şirketlerin bağışları reddedildiği, bu şirketler arasında iktidara yakınlığı ile bilinen mehmet cengiz'in sahibi olduğu cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi. Tema vakfı da bir kampanya düzenleyerek, bağış fidan kabul etmeye başladı. Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetmesi üzerine şirketten açıklama geldi. Cengiz holding'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Tema, cengiz holding'in bağışını geri çevirdi! Açıklamada, bir kısmı kontrol altına alınan, bir kısmı devam eden yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alanın, içinde yaşayan canlılarla birlikte kül olduğu belirtildi.

Tema vakfı, cengiz holding'in yaptığı 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl tutarındaki bağış iade edildi.

Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi. Açıklamada, bir kısmı denetim altına alınan, bir kısmı devam eden yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alanın, içinde yaşayan canlılarla birlikte kül olduğu belirtildi. Cengiz holding'den yapılan açıklamada tema vakfı'nın açıklamasına ilişkin açıklamayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ifadesi kullanıldı. Geçen hafta başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş destek oldu. Ülke ekonomisine ve gelişimine katkı sağlayan dev projeleri hayata geçirmeye, türkiye için çalışıp üretmeye devam ediyor. — tema vakfı (@temavakfi) july 30, 2021. Ancak dw türkçe'nin haberine göre tema tarafından bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi. Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. 37 34662 üsküdar, i̇stanbul / türki̇ye tel: Tema, cengiz holding'in bağışını geri çevirdi! Dw türkçe'nin edindiği bilgilere göre; Geçen hafta başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş destek oldu. Cengiz holding bir açıklama yayımladı.

Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı 'yeniden yeşerteceğiz' kampanyasına 50 bin fidan bağışıyla destek verdi. Cengiz holding ilk kez yararlı bir işe kalkışmış onuda tema vakfı bertaraf etmiş. Cengiz holding'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Cengiz holding, orman yangınları sonrası 500 bin liralık bağışını reddeden tema vakfı hakkında bir açıklama yaptı.

İşbir Holding'den 1968 adet fidan bağışı
İşbir Holding'den 1968 adet fidan bağışı from sagliklisaglik.com
Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddettiği belirtildi. Tema vakfı'nın, tabiata ziyan verdiği gerekçesiyle reaksiyon çeken iktidara yakın cengiz holding'in. Cengiz holding, tema'nın bağış reddine ilişkin açıklama yaptı. Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Oksijen kaynağı ve insanlık için vazgeçilmez olan ormanların herkesin gözü önünde cayır cayır yanması. Cengiz holding'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Ancak dw türkçe'nin haberine göre tema tarafından bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi. Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak amacıyla kurulan, bugün 900.000'i aşkın gönüllüsüyle umut yeşerten bir halk hareketidir.

Cengiz holding'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Geçen hafta başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş destek oldu. Vakıf ilkeleri gereği iade edildi! Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak amacıyla kurulan, bugün 900.000'i aşkın gönüllüsüyle umut yeşerten bir halk hareketidir. Dw türkçe'nin aktardığı habere göre, cengiz holding'in yaptığı 50 binlik yani 500 bin liralık bağışı, tema vakfı tarafından iade edildi. Türkiye'de yaşanan orman yangınları neticesinde binlerce ağaç yanarak küle döndü. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Tema vakfı, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti. Cengiz holding yaptığı yazılı açıklamayla tema vakfı'nın kampanyasına verdiği desteği duyurdu. — tema vakfı (@temavakfi) july 30, 2021. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı 'yeniden yeşerteceğiz' kampanyasına 50 bin fidan bağışıyla destek verdi. Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddettiği belirtildi. Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetmesi üzerine şirketten açıklama geldi. Tema vakfı'nın bağış kabul edilirken şirketlerin doğaya verdiği.

Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Türkiye'de yaşanan orman yangınları neticesinde binlerce ağaç yanarak küle döndü. Cengiz holding bir açıklama yayımladı. Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu iddia edildi.

TEMA, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal ...
TEMA, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal ... from cdn-tema.mncdn.com
Tema vakfı da bir kampanya düzenleyerek, bağış fidan kabul etmeye başladı. Holdingden yapılan açıklamada, bildiğiniz gibi iki haftadır, türkiye'nin farklı bölgelerinde ormanlık alanlarda çıkan yangınlara karşı ülke olarak büyük bir mücadele veriyoruz. Bildiğiniz gibi iki haftadır, türkiye'nin farklı bölgelerinde ormanlık alanlarda çıkan. Geçen hafta başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş destek oldu. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlattı. Türkiye'de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte tema vakfı bir fidan bağışı kampanyası başlatmıştı. Tema vakfı'nın, doğaya zarar verdiği gerekçesiyle tepki çeken iktidara yakın cengiz holding'in bağışını. Tema vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetmesi üzerine şirketten açıklama geldi.

Ancak dw türkçe'nin haberine göre tema tarafından bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi.

Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu iddia edildi. Tema vakfı, iddiaya göre 50 bin fidan bağışlayan cengiz holding'in bağışını kabul etmedi ve geri iade etti. Geçen hafta başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş destek oldu. Tema vakfı, fidan bağışı kampanyasında cengiz holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin tl'lik bağışını reddetti. Cengiz holding, adana, osmaniye, mersin, kayseri, aydın, kilis, muğla ve antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında tema vakfı'nın başlattığı 'yeniden yeşerteceğiz' kampanyasına 50 bin fidan bağışıyla destek verdi. Orman yangınları nedeniyle başlatılan fidan bağışı kampanyasında, tema'nın bazı şirketlerin bağışlarını reddettiği, bu şirketler arasında cengiz holding'in de bulunduğu öğrenildi. Cengiz holding'den yapılan açıklamada tema vakfı'nın açıklamasına ilişkin açıklamayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ifadesi kullanıldı. Ancak cengiz holding tarafından yapılan 50 fidanlık bağışın tema vakfı tarafından kabul edilmediği öne sürülmüştü. Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen cengiz holding de bulunduğu öğrenildi. Cengiz holding ise yaptığı açıklamada kamuoyunun takdirine bırakıyoruz dedi. Bildiğiniz gibi iki haftadır, türkiye'nin farklı bölgelerinde ormanlık alanlarda çıkan. Açıklamada, bir kısmı denetim altına alınan, bir kısmı devam eden yangınlarda on binlerce hektar ormanlık alanın, içinde yaşayan canlılarla birlikte kül olduğu belirtildi. Ülke ekonomisine ve gelişimine katkı sağlayan dev projeleri hayata geçirmeye, türkiye için çalışıp üretmeye devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar